ΔΩΡΕΑΝ
ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

Η REPOWER σας υποστηρίζει πλήρως και στο νέο πρόγραμμα Επιχορήγησης Νέου Φωτοβολταϊκού Σταθμού, που έχει ανακοινωθεί από το Υπουργείο Ενέργειας (ΥΠΕΝ). Αναλαμβάνουμε πλήρως τη προετοιμασία του φακέλου σας για να γίνει άμεσα αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΔΕΔΔΗΕ, που ήδη λειτουργεί και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όσους υποβάλουν έγκαιρα αίτηση! Πιο συγκεκριμένα:

  • Μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας παρέχεται η δυνατότητα υποβολής και διαχείρισης αιτήσεων σύνδεσης για Φωτοβολταϊκούς Σταθμούς από Αυτοπαραγωγούς με Ενεργειακό Συμψηφισμό εγκατεστημένης ισχύος 10,8kW και μέγιστης ισχύος παραγωγής 10kW στο Δίκτυο Διανομής συμπεριλαμβανομένου και του Δικτύου Διανομής των Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών.
  • Για την χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας απαιτείται είσοδος μέσω ΓΓΠΣ αποκλειστικά με τους κωδικούς TAXISnet του αιτούντος φορέα. Τα ποσοστά της επιδότησης και τα κριτήρια ένταξης σε αυτή θα τα βρείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο:

ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “Φωτοβολταϊκά στη στέγη”

Για να λάβετε άμεσα και δωρεάν προμελέτη και να προχωρήσουμε σε αίτηση, πατήστε το παρακάτω κουμπί.

Δωρεάν Online ΠρομελέτηΕπικοινωνία
Όροι Χρήσης
Πολιτική CookiesΠολιτική Απορρήτου (GDPR)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram