ΔΩΡΕΑΝ
ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ

SERVICE ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Τηλεμετρία

Μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση και τις παραμέτρους του Φωτοβολταϊκού Συστήματός σας από οπουδήποτε στον κόσμο, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν online πλατφόρμα της RECOM, καθώς και την εφαρμογή RECOM. Η πρόσβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω κινητού τηλεφώνου, tablet και φορητού υπολογιστή.

Με την Cloud πλατφόρμα της RECOM, υπάρχει 24ωρη και απρόσκοπτη εποπτεία του συστήματός σας.

Τεχνική Υποστήριξη

Η τεχνική ομάδα της REPOWER παρέχει υποστήριξη για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει σε όλη την Ελλάδα. Με μια κλήση στη τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 210 700 1640 η ομάδα μας θα σας υποστηρίξει άμεσα σε ο,τιδήποτε χρειαστείτε με στόχο την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία του Φωτοβολταϊκού σας Συστήματος.

Συντήρηση και Λειτουργία

Η REPOWER παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της να συνάψουν συμβόλαιο συντήρησης με μια ετήσια συνδρομή. Έτσι επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση της επένδυσής σας και εξασφαλίζεται ότι το Φωτοβολταϊκό σας Σύστημα θα παράγει το 100% της ενέργειας όπως έχει αρχικά σχεδιαστεί.

Όροι Χρήσης
Πολιτική CookiesΠολιτική Απορρήτου (GDPR)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram