ΔΩΡΕΑΝ
ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εγγυήσεις

Η RECOM έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη και αίσθημα ευθύνης για τα προϊόντα της, προσφέρει πλήρη εγγύηση στα πάνελ για τα 25 χρόνια της σύμβασης με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Τα προϊόντα σχεδιάζονται και παράγονται στα εργοστάσια της RECOM στη Λαννιόν της Γαλλίας, χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας υλικά και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας κάτω από τις πιο αυστηρές Ευρωπαϊκές Τεχνικές Προδιαγραφές.

Πάνελ

00

Χρόνια Εγγύηση

Inverters

00

Χρόνια Εγγύηση

Μπαταρίες

00

Χρόνια Εγγύηση

Η RECOM REPOWER ΑΕ παρέχει 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για τις εργασίες ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και τοποθέτησης του εξοπλισμού.

Πιστοποιήσεις

Τα πάνελ της RECOM είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες και αυστηρές παγκόσμιες και ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Με την shingled τεχνολογία και την ποιότητα κατασκευής που αποτρέπει τα Micro-Cracks, η εταιρεία εγγυάται τη μακρόχρονη απόδοση του φωτοβολταϊκού πάνελ με υψηλή αντοχή στις ανεμοπιέσεις, στο φόρτο χιονιού, στη σκόνη, στη φωτιά, στο αλάτι και στη χημική διάβρωση. Σύμφωνα με τα πρότυπα IEC 61215, IEC 61730, CE, IEC 62716 AMMONIA και IEC 61701 Salt Mist.

Οι νέοι Inverters της RECOM διαθέτουν τα υψηλοτέρα standards προστασίας και ασφάλειας. Με προστασία έναντι ηλεκτροπληξίας, πυρκαγιάς και μηχανικών κινδύνων σύμφωνα με το πρότυπο IEC/EN 62109-1-2. Επιπροσθέτως, διαθέτουν προστασία έναντι του φαινομένου της νησιδοποίησης και Πιστοποίηση Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας με επιτυχείς δοκιμές σύμφωνα με το πρότυπο IEC/EN 61000.

Οι νέα σειρά Μπαταριών PANDORA της RECOM διαθέτουν πιστοποιήσεις προστασίας και ασφάλειας μετά από επιτυχείς δοκιμές σύμφωνα με τα παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρότυπα IEC62619, IEC60730, IEC62040, CE και UN38.3.

Κάντε κλικ στα παρακάτω εικονίδια για να "κατεβάσετε" τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

Ανθεκτικότητα Προϊόντων

Οι Inverters και οι Μπαταρίες της RECOM έχουν πολύ υψηλό δείκτη προστασίας (IP65/ IP66), με αποτέλεσμα να δύναται να τοποθετηθούν σε εξωτερικό χώρο, χωρίς να τους επηρεάζει η έκθεσή τους στις καιρικές συνθήκες. Στην περίπτωση όπου ο εξοπλισμός τοποθετηθεί σε εσωτερικό χώρο, θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για τον επαρκή αερισμό του χώρου, ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανσή του κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ευρωπαϊκή Καθετοποιημένη Παραγωγή

Η RECOM είναι μία εταιρεία καθετοποιημένης παραγωγής με το εξελιγμένο εργοστάσιο της στη Λαννιόν της Γαλλίας και την έμπειρη ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης να σχεδιάζει συνεχώς πρωτοποριακές τεχνολογίες αιχμής για τα προϊόντα της. Ο Ευρωπαϊκός σχεδιασμός, οι διαδικασίες ελέγχου και τα μέτρα ασφαλείας που ακολουθούνται στη γραμμή παραγωγής είναι απαιτητικά και αυστηρά, και γνώμονα έχουν την άριστη και ποιοτική κατασκευή του τελικού προϊόντος.

Bloomberg Tier1

Η πιστοποίηση κατά το BloombergNEF αφορά τους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών μονάδων, με στόχο να βοηθήσει τους αγοραστές να διακρίνουν τους καλύτερους κατασκευαστές μεταξύ των εκατοντάδων που είναι διαθέσιμοι στην αγορά σήμερα. Είναι ένας δείκτης αξιοπιστίας και φερεγγυότητας των εταιρειών παραγωγής φωτοβολταϊκών πάνελ.

Η ονομασία Tier 1 χρησιμεύει ως ανεξάρτητη επικύρωση της απόδοσης της εταιρείας, καθώς αξιολογεί τους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών μονάδων ως προς την τραπεζική και τη χρηματοοικονομική σταθερότητα. Η RECOM είναι ο μοναδικός κατασκευαστής Φωτοβολταϊκών Συστημάτων στην Ευρώπη με πιστοποίηση Bloomberg Tier 1.

Όροι Χρήσης
Πολιτική CookiesΠολιτική Απορρήτου (GDPR)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram