ΔΩΡΕΑΝ
ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Τα προϊόντα της RECOM συνδυάζουν ιδανικά την κορυφαία απόδοση και την υψηλή αισθητική, πετυχαίνοντας αποδόσεις έως και 98% της εγκατεστημένης παραγωγής. Ο προσανατολισμός στον μαύρο σχεδιασμό των προϊόντων RECOM προσδίδει μια αίσθηση μινιμαλιστικής αρμονίας και υψηλής τεχνολογικής κατάρτισης.

Full Black Φωτοβολταϊκά Πάνελ

Μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα!

Τα πάνελ της RECOM έχουν ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα λόγω της μονοκρυσταλλικής δομής τους και της πλήρως μαύρης επιφάνειας!

Ταιριάζουν σε όλες τις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, συνδυάζοντας την υψηλή παραγωγή ενέργειας με την εντυπωσιακή μινιμαλιστική αισθητική.

Αναβαθμίζουν την αισθητική του σπιτιού σας, δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας και υψηλής τεχνολογίας, παράλληλα δίνοντας ένα αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Η ομορφιά του μινιμαλισμού συναντάται στα πάνελ της RECOM καθώς είναι τελείως μαύρα, χωρίς ορατές ενώσεις και κενά στην επιφάνειά τους σε σχέση με τα συνήθη πάνελ. Το μαύρο πλαίσιο που είναι κατασκευασμένο από προφίλ αλουμινίου, κράματος υψηλής αντοχής, βαμμένο Εργοστασιακά Ηλεκτροστατικά σε μαύρο RAL 9005 συμπληρώνει το υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.

Φωτοβολταϊκά Πάνελ

Βέλτιστος Σχεδιασμός Inverters

Χάρη στο καινοτόμο σύστημα ψύξης χωρίς ανεμιστήρα, οι Inverters της RECOM είναι αθόρυβοι και επομένως ιδανικοί για οικιακή χρήση. Το απαλό στρογγυλεμένο σχήμα και το μαύρο χρώμα τους, προσδίδουν στην εγκατάσταση αρμονία. Το συμπαγές και ανθεκτικό κέλυφος και το ελάχιστο βάρος επιτρέπει τη τοποθέτησή τους σε οποιοδήποτε μέρος επιλεχθεί.

Inverters

Καινοτόμος Σχεδιασμός Μπαταριών

Ο επεκτάσιμος αρθρωτός σχεδιασμός της σειράς Μπαταριών Pandora της RECOM προσφέρει πολλαπλές επιλογές αποθήκευσης ενέργειας, απλοποιώντας περαιτέρω την εγκατάσταση και τη συντήρηση. Ο καινοτόμος σχεδιασμός των στοιβαζόμενων μονάδων διαθέτει ήδη προ-εγκατεστημένα καλώδια παροχής και επικοινωνίας εξασφαλίζοντας λειτουργία άμεσης και αυτόματης λειτουργίας Plug & Play.

Μπαταρίες
Όροι Χρήσης
Πολιτική CookiesΠολιτική Απορρήτου (GDPR)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram