ΔΩΡΕΑΝ
ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ιδιώτες

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, παρέχοντας οικονομία και ένα καλύτερο περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Σήμερα μπορείτε να παράγετε την ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζεστε για την κατοικίας σας, εγκαθιστώντας ένα Φωτοβολταϊκό Σύστημα REPOWER For Home.

Η ηλεκτρική ενέργεια θα συμψηφίζεται με την κατανάλωσή σας μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο το λογαριασμό του ρεύματός σας, ανεξάρτητα από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας που έχετε επιλέξει.

Οφέλη για τον ιδιώτη:

Έως και μηδενική χρέωση στην κατανάλωση του μηνιαίου λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς να σας επηρεάζουν οι αυξήσεις στη τιμή του
Ασφάλεια του Φωτοβολταϊκού Συστήματος και της επένδυσής σας
Εγγύηση 25 ετών για τα πάνελ και 10 ετών για τους Inverters
Αποκτά προστιθέμενη αξία το ακίνητο στο οποίο εγκαθίσταται το Φωτοβολταϊκό Σύστημα
Μείωση του διοξειδίου του άνθρακα και του ενεργειακού αποτυπώματος
Ένα καλύτερο περιβάλλον για εσάς και αυτούς που αγαπάτε
Υπολογίστε τις ανάγκες του Σπιτιού σας

Επιχειρήσεις

Μειώστε δραστικά το κόστος της επιχείρησής σας από λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και γίνετε ενεργειακά ανεξάρτητοι από τυχόν αυξήσεις στην τιμή της ενέργειας.

Το πρόγραμμα REPOWER For Business με την επιλογή αξιόπιστου εξοπλισμού και με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης έργου, σχεδιάζει την ιδανική λύση για την επιχείρησή σας, έχοντας γνώμονα τις ανάγκες της επιχείρησης, το οικονομικό αντίκτυπο, την απόδοση ενέργειας καθώς και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Κάθε έργο REPOWER For Business που υλοποιεί η εταιρεία μας, ακολουθείται από δωρεάν πρόγραμμα διετούς συντήρησης.

Οφέλη για την επιχείρηση:

Εξοικονόμηση χρημάτων από τον πρώτο κιόλας μήνα
Ασφάλεια του Φωτοβολταϊκού Συστήματος και της επένδυσής σας
Πολύ σύντομη απόσβεση της επένδυσής σας
Ποιοτικές υπηρεσίες από εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των Φωτοβολταϊκών
Μείωση του διοξειδίου του άνθρακα και του ενεργειακού αποτυπώματος
Άμεση τεχνική υποστήριξη ακόμα και μετά την παράδοση του έργου
Υπολογίστε τις ανάγκες της επιχείρησής σας

Αγρότες

Το Net Metering μπορεί να εφαρμοστεί από αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς, αποτελώντας ιδιαίτερα προσοδοφόρα επένδυση για τον παραγωγό με σύντομη απόσβεσή της. Με την εγκατάσταση του κατάλληλου Φωτοβολταϊκού Συστήματος, μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες σε ηλεκτρική ενέργεια, για την άρδευση των χωραφιών, τα θερμοκήπια, τη λειτουργία αντλιοστασίων, τις πτηνο-κτηνοτροφικές μονάδες, τα αλιευτικά καταφύγια κ.λ.π., μειώνοντας κατά πολύ το λειτουργικό τους κόστος.

Ειδικά για τους αγρότες επιτρέπεται και το "εικονικό net metering", δηλαδή έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν τις καταναλώσεις ρεύματος σε διαφορετικές εγκαταστάσεις τους, που βίσκονται σε ίδια ή όμορη περιφερειακή ενότητα, με ένα μόνο Φωτοβολταϊκό Σύστημα.

Ενεργειακές Κοινότητες

Με το REPOWER For All παρέχεται η δυνατότητα των ενεργειακών κοινοτήτων για Εικονικό Συμψηφισμό (virtual net-metering) τόσο σε νοικοκυριά όσο και σε μικρές - μεσαίες επιχειρήσεις. Η εικονική αυτοπαραγωγή σάς επιτρέπει να παράγετε τη δική σας καθαρή ενέργεια για ιδιοκατανάλωση μέσω ΑΠΕ, ακόμα κι αν δεν έχετε τον απαραίτητο χώρο για την εγκατάσταση του συστήματος στο σπίτι σας.

Με απλά λόγια, το σύστημα ΑΠΕ μπορεί να βρίσκεται μακριά από το σημείο κατανάλωσης (π.χ. σε άλλο κτίριο, σε οικόπεδο κ.α.). Η ενέργεια που θα παράγει το σύστημα θα συμψηφίζεται με τον δικό σας λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, όπως θα γινόταν δηλαδή αν είχατε εγκατεστημένο το σύστημα στην ταράτσα του σπιτιού σας. Το ηλιακό σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου εντός της Περιφέρειας ή στην περίπτωση της Αττικής, σε όμορη Περιφέρεια.

Οφέλη από τις ενεργειακές κοινότητες:

Δυνατότητα παραγωγής ενέργειας για ιδιοκατανάλωση σε απομακρυσμένη εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Συστήματος από τον χώρο κατανάλωσης
Δυνατότητα για ιδιοκατανάλωση σε περισσότερα από ένα ρολόγια ανά ΑΦΜ
Εκδημοκρατισμός του τομέα ενέργειας και αντικατάσταση των συμβατικών πηγών ενέργειας από καθαρές με κοινωνικά δίκαιο τρόπο

Συντήρηση και Λειτουργία

Αναλαμβάνοντας αποκλειστικά όλη την διαδικασία του Ενεργειακού Συμψηφισμού, από την προμελέτη μέχρι και την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου Φωτοβολταϊκού Συστήματος προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα επιβλέπουμε το έργο για 25 χρόνια, πετυχαίνοντας την άρτια λειτουργία του.

Βλάβες στις εγκαταστάσεις Φωτοβολταϊκών Συστημάτων μπορούν να επέλθουν από τη μη συντήρηση ή την κακή συντήρησή τους. Για να επιτύχουμε την μέγιστη απόδοση της επένδυσής σας, πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι το Φωτοβολταϊκό σας Σύστημα παράγει το 100% της ενέργειας που μπορεί και αυτό γίνεται μόνο με συχνούς ελέγχους.

Όροι Χρήσης
Πολιτική CookiesΠολιτική Απορρήτου (GDPR)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram