ΔΩΡΕΑΝ
ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ

PANDORA

Σύστημα Αποθήκευσης Ιόντων Λιθίου LFP

Οι Μπαταρίες της RECOM είναι ιόντων λιθίου τεχνολογίας LFP. Προσφέρουν μεγάλη αξιοπιστία και μπορούν να εγκατασταθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, καθώς φέρουν το πρωτόκολλο IP65.

Διαθέτουν ειδική τεχνολογία για θέρμανση, η οποία τις επιτρέπει να λειτουργούν ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Δεν ρυπαίνουν καθόλου το περιβάλλον, διότι δεν περιέχουν κανένα οξύ και βαρέα μέταλλα όπως ο μόλυβδος, το κάδμιο και ο υδράργυρος και δεν εμφανίζουν προβλήματα διαρροής, όπως οι συμβατικές μπαταρίες του εμπορίου.

Τέλος, το σύστημα αποθήκευσης της RECOM είναι επεκτάσιμο, με αποτέλεσμα να σας δίνει την δυνατότητα να αυξήσετε τη χωρητικότητα του συστήματός σας ανά πάσα στιγμή, ακόμα και αν οι ανάγκες σας σε ηλεκτρικό ρεύμα αυξηθούν.

Κατεβάστε το Datasheet

Γιατί να επιλέξω Μπαταρία PANDORA;

IP65
Μοναδική τεχνολογία θέρμανσης μπαταρίας
CE, IEC62619, IEC60730, IEC62040, UN38.3
Εγγύηση 10 έτη
5kWh - 46.8kWh
> 6000 κύκλοι φόρτισης-εκφόρτισης

Μεγάλη Διάρκεια Ζωής

Τα συστήματα αποθήκευσης Pandora της RECOM παρέχουν βελτιωμένη απόδοση φόρτισης-εκφόρτισης, υψηλό ρεύμα φόρτισης-εκφόρτισης 50A, βάθος εκφόρτισης 90%, μεγάλη διάρκεια ζωής (>6000 κύκλους ζωής) και δυνατότητα βαθιάς εκφόρτισης, διατηρώντας την ισχύ τους στα ίδια επίπεδα.

Μηδενικό Κόστος Συντήρησης

Οι μπαταρίες Pandora LiFePO4 έχουν μηδενικό κόστος συντήρησης και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, καθιστώντας τες  μια αξιόλογη επένδυση και μια έξυπνη μακροπρόθεσμη λύση για ενεργειακή ανεξαρτησία.

Εργαστηριακές Δοκιμές, Πιστοποιήσεις & Εγγυήσεις

Πιστοποιήσεις
CE, IEC62619, IEC60730, IEC62040, UN38.3
Διαστάσεις (mm)
510 χ 365 χ 498
Βάρος (Kg)
10
Όροι Χρήσης
Πολιτική CookiesΠολιτική Απορρήτου (GDPR)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram