ΔΩΡΕΑΝ
ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ BACK UP
Σύστημα Αποθήκευσης με Δυνατότητα Back up
Εάν διακοπεί η παροχή ρεύματος από το δημόσιο δίκτυο, απενεργοποιείται και το φωτοβολταϊκό μας σύστημα. Οι μπαταρίες Recom σε συνδυασμό με τους υβριδικούς της αντιστροφείες (inverter) σας παρέχουν την δυνατότητα να αποκαταστήσετε την παροχή
ενέργειας στο σπίτι τροφοδοτώντας μεμονωμένα επιλεγμένα κάποιες συσκευές όπως το ψυγείο και οι λάμπες φωτισμού.

Δίνεται προτεραιότητα στη λειτουργία εφεδρικού ρεύματος για τις πιο σημαντικές συσκευές καθώς μεγαλύτερα φορτία θα εξαντλούσαν πολύ γρήγορα τη χωρητικότητα του συστήματος συσσώρευσης.

Συμβουλή: Ελέγξτε εκ των προτέρων την κατανάλωση ενέργειας των φορτίων που σκοπεύετε να συνδέσετε και βεβαιωθείτε ότι το φωτοβολταϊκό σύστημα, η έξοδος του αντιστροφέα και η χωρητικότητα του συσσωρευτή επαρκούν για να διασφαλίσετε ότι διαθέτετε αρκετή ενέργεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η λειτουργία εφεδρικού ρεύματος (back up) για το φωτοβολταϊκό σας σύστημα καθιστά μια έξυπνη λύση για εφεδρική ενέργεια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο κόστος.
Γιατί να Επιλέξω Σύστημα Back Up;
Δωρεάν Ρεύμα
σε Περίπτωση Διακοπής
ΙΡ65
Εγγυήση 10 έτη
Όροι Χρήσης
Πολιτική CookiesΠολιτική Απορρήτου (GDPR)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram