ΔΩΡΕΑΝ
ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ

διαδικασια

Με 6 απλά βήματα, ο υψηλός λογαριασμός του ρεύματός σας θα αποτελέσει παρελθόν. Η REPOWER αναλαμβάνει για εσάς όλη τη διαδικασία αδειοδότησης και εγκατάστασης Φωτοβολταϊκού Συστήματος, ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σε ηλεκτρικό ρεύμα για 25 χρόνια.

1

Προμελέτη - Προσφορά

Με πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση της αγοράς των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και του Net Metering, έχουμε αναπτύξει ένα μοναδικό υπολογιστικό λογισμικό για να μπορέσουμε να επιταχύνουμε τη διαδικασία και να σας προσφέρουμε ενεργειακή οικονομία και αυτονομία το συντομότερο!

Χρησιμοποιώντας το REPOWER SOLAR CALC, μπορείτε να έχετε ολοκληρωμένη πρόταση της λύσης που ταιριάζει στο δικό σας χώρο μαζί με συνολική εκτίμηση κόστους. Το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι να συμπληρώσετε τα πεδία του λογισμικού.

Η οικονομοτεχνική μελέτη που θα λάβετε αμέσως στο email που έχετε δηλώσει θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και το ενδεικτικό κόστος και στη συνέχεια θα μπορείτε να προχωρήσετε στην αίτηση.

Προχωρήστε σε Προμελέτη - Προσφορά πατώντας το παρακάτω κουμπί!

REPOWER SOLAR CALC
2

Αυτοψία

Δωρεάν επίσκεψη από εξειδικευμένο μηχανικό της REPOWER, ο οποίος θα επιμετρήσει και θα εξετάσει την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Συστήματος στην οροφή σας.

Επιπλέον, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας, θα σας συμβουλεύσει σχετικά με την καταλληλότητα Φωτοβολταϊκού Συστήματος με γνώμονα τις ανάγκες σας και θα σας αναλύσει όλα τα οφέλη που θα αποκομίσετε.

3

Μελέτη

Το εξειδικευμένο τμήμα μελετών της REPOWER μελετάει το διαθέσιμο χώρο με τις ιδιαιτερότητές του και ανάλογα με την τοποθεσία και τον προσανατολισμό, διαμορφώνει την πρόταση που βελτιστοποιεί την επένδυσή σας.

Μόλις αποφασίσετε να προχωρήσετε σε αίτηση, θα λάβετε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και προσφορά προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

4

Αδειοδότηση

Για να ξεκινήσετε τις εργασίες στη στέγη σας θα χρειαστείτε άδεια από τον διαχειριστή δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ).

Η ομάδα της REPOWER θα προετοιμάσει τα απαραίτητα μονογραμμικά και χωροθέτησης σχέδια, θα αναλάβει την επεξεργασία δικαιολογητικών, θα συντάξει τον φάκελο σας και θα τον υποβάλλει στην πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ για την απαραίτητη άδεια εγκατάστασης.

5

Εγκατάσταση

Μόλις εγκριθεί η μελέτη και αποδειχτεί την αίτηση ο ΔΕΔΔΗΕ υπογράφοντας και τη σχετική σύμβαση σύνδεσης, θα λάβετε τη τελική προσφορά της REPOWER.

Με την έγκρισή σας, η κατασκευαστική ομάδα μας θα ξεκινήσει την υλοποίηση του έργου και τη σύνδεση του στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

6

Εξυπηρέτηση Πελατών

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και σύνδεσης στο δίκτυο, η REPOWER θα πραγματοποιήσει την τελική επιθεώρηση και μια δοκιμαστική λειτουργία για να διασφαλίσει τη σωστή λειτουργία του συστήματος. Η REPOWER συνεχίζει να είναι δίπλα σας, υποστηρίζοντας το σύστημα σας για όλη τη διάρκεια ζωής (25 χρόνια) της σύμβασής σας.

Όροι Χρήσης
Πολιτική CookiesΠολιτική Απορρήτου (GDPR)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram